Историята

„Здравейте!

Казвам се Христина и споделям с вас моя сбъдната мечта! Това е моят свят на красота, емоции, усмивки – свят на щастливите хора!Така започна всичко – обща идея и една фейсбук страница, в която с мила приятелка, събирахме красиви снимки и различни сватбени предложения.


От 2014г насам, тази страница се превърна в ателие с купища материали, ежедневен труд, нестихващ творчески ентусиазъм и старание да пресъздам индивидуалността на всеки празник.

Днес зад гърба си имам много сватби, Кръщенета, рождени дни, партита, доволни клиенти и екип, с който се гордея, че работя!


Огромна чест и удоволствие е да видя усмивките на хора, влезли в ателието ми с въпрос или просто, за да се „заредят“! Радвам се, че онова, което се таи в сърцето ми и творят ръцете ми, се превръща в част от Вашето тържество, Вашите спомени, Вашият живот!

Заповядайте и Вие в моят свят!“


Христина Пелова е родена през 1985г в гр. Варна. През 2004 г завършва средното си образование с профил приложни изкуства, което смята за основополагащо в кариерата си днес. Следва висшето си образование с профил Журналистика и прилага ефективно словото, пишейки текстове за свои клиенти.

Христина е семейна и има дъщеря, която нарича своя „муза“ и която мечтае един ден да бъде част от екипа на мама!

Call Now Button