Добре дошли !

Добре дошли в сайта на Сватбена агенция Elegance,Варна!

Условия за ползване

Настоящите общи условия целят да уредят условията за покупко-продажба във виртуалния магазин (наричан още Е-магазин), собственост на ДЗЗД Деа, гр.Варна и всеки Потребител. Потребителят е клиент, който се възползва от он лайн услугата на този Е-магазин и прави покупка, чрез заплащане на съответната продажна цена при съобразяване и спазване на текущите Общи условия.

Всяка направена поръчка следва да бъде потвърдена по телефон или е-mail в срок от 3 работни дни!

Е-магазинът не гарантира наличността на поръчаните артикули . Това, както и срока за доставка на избраните артикули, следва да бъдат уточнени чрез последващата комуникация между фирмата и всеки Потребител. Потребителят има право да посочи предпочитана куриерска фирма за доставка. Цената на доставката е според ценовите листи на използваната фирма-доставчик. Имате право да върнете стока когато:

– Получената стока явно не съответства на поръчаната и това може да се установи с обикновен преглед.

– Получената стока има видим дефект, установен при приемане на пратката!

Повечето от предлаганите в този Е-магазин стоки са ръчна изработка и е възможно да има разминаване с реалната им визия! Ще направим всичко възможно да ви уведомим с най-точни детайли за всеки елемент в изработката на нашите артикули! Потребителят има право да изиска допълнително снимки на избран артикул, за да улесни избора си (снимки можем да изпратим по e-mail, VIBER или Messenger при първа възможност).

Личните данни , които изискваме при всяка поръчка се използват САМО и ЕДИНСТВЕНО с цел лесна и безпроблемна комуникация при изпълнение на нашите задължения, както и за обработка на пратката при куриера! Тази информация е под закрила на Закона за защита на личните данни!

Посочените цени важат само за поръчки, направени в сайта!

Срокове и доставка:

Срока за изработка варира според сложността на избраното изделие и следва да бъде уточнен в лична комуникация! Работим бързо,качествено и старателно с всяка поръчка, но ви молим да се отнесете с разбиране – творчеството процес,който изисква цялото внимание и себеотдаване на твореца!

Call Now Button